Олена-Христина Лебідь, яка веде передачі «Аферисти в мережах» на «Новому каналі», поділилася враженнями від першого робочого дня після виходу з лікарняного.

Про це повідомляє "Ivona.bigmir.net".

Журналістка повернулася до роботи після операції на нозі. У своєму Instagram-акаунті вона опублікувала фото з робочого місця і підписала його:

"Перший робочий день після лікарняного неробства разпрекрасний! Спасибі улюбленій команді за “вічне свято“ в кабінеті! Сорі, що не прорвалися в лікарню - ви ж в курсі, мене охороняв самий надійний Rrrrrыцарь в світі. Ще раз СПАСИБІ, друзі! Від мене і моєї негнучкої ноги".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Лицар, якого згадує Олена-Крістіна Лебідь, - це віце-прем'єр України Павло Розенко. Про їхні стосунки стало відомо наприкінці листопада 2018 року. Ведуча і політик, судячи з усього, не сумують - Олена-Христина часто показує, кадри з Павлом, на яких вони виглядають дуже щасливими.

Нагадаємо, скандальна українська телеведуча, а віднедавна наречена міністра соціальної політики Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь перенесла серйозну операцію.

Незадовго до цієї новини Лебідь стривожила численних прихильників новиною про те, що вона зламала ногу. Незабаром після цього в мережі з'явилося фото, яке скандальна телеведуча опублікувала після пережитої операції.

Як повідомляв портал "Знай.uа", втратив за рік 30 кілограмів ваги віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко реально полетів в світ романтики і любові. За чутками, Розенко буквально розтанув від почуттів до відомої телеведучої.У репортажі каналу ТСН Павло Розенко та його герл-френд Олена –Христина Лебідь дійсно виглядали синхронно щасливими. Так навіть можна і позаздрити ненароком, настільки у них виходило злагоджено коментувати в діалозі з журналісткою.

Також "Знай.uа" писав, що між Лесею Нікітюк та Сергієм Притулою тільки “Секс і нічого особистого”: зірки відвідали допрем’сходах показ української комедії.