Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають українською Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Мабуть, фотографія була зроблена десь в гримерці, Оля стоїть біля дзеркала і гіпнотизує його проникливим поглядом хижачки. На ній вишукана золотиста сукня з одним рукавом, яка оголює одне плече і приховує друге. Треба сказати, що це вбрання підкреслює підтягнуту фігуру артистки. Волосся Олі розпущене в красивій укладці, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою.

У підписі до фотографії, Ольга Полякова побажала шанувальникам доброго ранку. Фанати Олі не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію Полякової. Користувачі відзначили її гарне плаття і засипають компліментами її елегантний образ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Доброго ранку, красуня", "Добрий ранок, краса неземна!", "Красива", "Шикарна", "Олю, Ви шикарна! Люблю Вас дуже!", "Доброго ранку. Яка ви красива", "Ви чудово виглядаєте", "Просто вогонь, я б сказав, ядерний вибух", "Чарівна Оля", "Ви гордість нашої країни", "Добрий ранок, Олечка! Ти виглядаєш супер", "Полякова, обожнюю тебе, запальничка!", "Вау, який хижий погляд", "Ви найкраща", "Доброго ранку, Оленька. Як ваш настрій?", "Оля, ну яка ж ви вся красива. Вся, від ніг до почуття гумору", "Ви наша богиня і королева!", "Красива жінка на всі 100%", "Оля, Ви дуже гарна в цьому платті", "Шикарна блондинка, прекрасна жінка, харизма, чарівність, все у Вас і плюс живий розум", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Полякової.

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.