Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають українською Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Мабуть, фотографія була зроблена під час новорічних канікул Полякової на сонячному пляжі. На знімку Оля з'явилася в білому купальнику-бікіні, вона сидить у підвішеному на пальму кріслі. На ній також величезний капелюх і сонцезахисні окуляри. Шанувальники відзначили довгі ноги зірки і її підтягнуту фігуру.

У підписі до фотографії Оля Полякова написала: "Хочу туди! Хто зі мною?". Фанати Олі не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію Полякової. Користувачі звичайно ж почали писати, що теж хочуть туди, відповідаючи на питання артистки, а також засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я завжди з тобою", "Візьміть мене з собою, не пошкодуєте", "Оленька, заберіть мене з собою туди. Я так давно хочу відпочити, навіть речі вже зібрала", "Оля, ви вогонь", "Вау! Гарне фото в стилі мінімалізму", "Обожнюю це місце!", "Дуже гарно", "Дуже крута фотка!", "Якщо всі Ваші фанати поїдуть з вами туди на відпочинок, то думаю місця не вистачить на пляжі навіть розгорнуться, не те щоб прилягти позасмагати!", "Коли збирати валізу?", "Як красиво. Оля, а де це чудове місце?", "Я просто захоплююся тобою", "Красива дівчина, гарний краєвид, милують око", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Олі Полякової.

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.