Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розвеселив і розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує, тримаючи на руках милого котика-сфінкса. Як відомо, ця порода характеризується відсутністю шерсті у тварини, іншими словами, сфінкси – голі коти. Мабуть, Сергій дуже радий тримати це миле створіння, адже він сяє. І музикант, і котик дивляться в камеру.

У підписі до фотографії Бабкін заявив, що став абсолютним кошатником. "Не Кокос, не Цея… Так це ж брательник наш! Сьогодні були у нього в гостях. Повірити не можу! Я став абсолютним кошатником! Спасибі тобі @snezhana_babkina", - написав Сергій. Шанувальники не пройшли повз, ця публікація викликала безліч коментарів. Фоловери в захваті від цього милого котика і від співака теж. Бабкіна засипають компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Мілаха. Кіт", "Я помітила, що у вас дуже м'який голос, коли ви розмовляєте. Асоціація – бурчання кішки", "Ви взяли в сім'ю ще кота?", "Їх неможливо не полюбити, я маю на увазі «сфінксодіток»", "Сергійко, ти супер артист", "Крута кішка", "Яка лапа", "Я котів взагалі розлюбила. Але сфінкси, це так – вони такі розумні і красиві", "Це супер коти", "Як дві краплі води", "Дуже люблю таких демонят, хотіла собі, але мої домашні такого боятися. Завели чорного. Фото супер", "У людини, що написала і виконала пісню "Кіт" іншого голосу і бути не може, послухайте, якщо ще ні", "Красавчик", "Просто сфінкси – це зовсім не коти, а маленькі справжні чоловічки. Заведеш один раз такого – і любов на все життя", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бабкін розповів, де і з ким насолоджувався влітку.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.