В мережі опублікували відео зі знімального майданчика шостої частини фільму Термінатор. Шанувальники культової кіносаги з диким захоплення зустріли цю новину.

Про це стало відомо завдяки опублікованому на Youtube-каналі Національної асоціації кінокомпаній Угорщини.

Арнольд Шварцнегер
Арнольд Шварцнегер

Зйомки "Термінатора - 6" з участю самого Арнольда Шварценеггера проходять в Будапешті, і це перше відео зі знімального майданчика. Арнольд Шварценеггер поділився своїми враженнями від зйомок в Європі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Будапешт — одне з найкращих міст світу", - заявив Шварценеггер.

"Термінатор - 6" — продовження історії, розказаної Джеймсом Кемероном у другому фільмі, вийде в прокат у листопаді 2019 року. У стрічці крім самого Кемерона і Шварценеггера також знімалися Лінда Хемілтон, Маккензі Девіс, Гебріел Місяць і Дієго Бонета.

Варто нагадати, що Метт Сміт приєднався до акторського складу нового фільму за коміксами Marvel. До акторського складу екранізації коміксу Marvel під назвою "Морбіус" приєднався Метт Сміт.

Актор прославився завдяки ролям у таких серіалах, як "Доктор Хто" і "Корона". Кого зіграє Метт, поки не відомо. Є інформація, що грати він буде одного з головних героїв. На роль самого Морбіуса було запрошено Джареда Лето. Режисером фільму було обрано творця картини "Код доступу "Кейптаун" Деніел Еспіноза.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зірка культової кіносаги "Гра престолів", акторка Мейсі Вільямс, яка виконала роль Арії Старк, відкрила таємницю фіналу культового серіалу. Своєю думкою вона поділися в інтерв'ю журналу Sky News. Зокрема, вона розповіла, що фінал серіалу може сподобатися не всім шанувальникам, проте вона від нього в захваті.

"Я не думаю, що кінцем хтось буде задоволений. Ніхто не хоче, щоб це закінчувалося, так? Але я дуже пишаюся фінальним сезоном", - заявила вона в бесіді з журналістами.

Нагадаємо, Великий Лебовскі повертається: "Чувак" Джефф Бріджес заінтригував фанатів.

Як повідомляв Знай.uа Голлівуд екранізує найкращу розповідь Лавкрафта: опубліковано акторський склад.

Знай.uа писав, трейлер фільму "Блукаюча Земля" опублікували в мережі: майбутнє поруч.