Українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, вилетіла підкоряти Америку разом з Потапом. Чутки про їхній роман ходять давно, а зараз можна сміливо заявляти - так, вони разом.

Американські гастролі української співачки Насті Каменських досі не закінчилися, а її мікроблог рясніє фотографіями веселого проведення часу і роботи над новими хітами. Кожен день на сторінці Насті в Instagram з'являються фотографії, де вона позує на студіях різних телеканалів в оточенні журналістів. Однак серед купи робочих знімків знайшлося місце і для Потапа - співаки порадували фанатів нової спільної фотографією.

Тепер шанувальникам доведеться ще старанніше гадати, чи зустрічаються Потап і Настя, або ж їх пара - просто сценічний образ. Нагадаємо, що офіційно співаки досі не підтверджують офіційно свій роман. Таким чином, будь-яку спільну фото зустрічається шанувальниками на "ура".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Треба сказати, виглядають вони на тлі нью-йоркських вулиць дуже стильно і гармонійно.

Також "Знай.ua" писав про те, що українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в студії американського телеканалу.

Ще "Знай.ua" повідомляв про те, що Настя Каменських публічно подякувала своїй велику команду, але виявилася найбільше вдячна реперу Потапу.

Нагадуємо, що також про зоряну пару "Знай.ua" писав: українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала фото в компанії Потапа. Знімками артистка поділилася в Instagram. На одному кадрі вона позує в чорній прозорій блузці та екстремальної міні-спідниці на тлі заставки шоу Acceso total. На іншому кадрі Каменських позує в обнімку з Потапом, кинувши на нього красномовний погляд.