Російський шоумен Максим Галкін розмістив у мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі та донькою Лізою. Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram.

"У тата з мамою вечірній вихід", - підписав допис Галкін.

Під дописом з’явилось безліч здивованих коментарів щодо неприродно молодого вигляду Примадонни: чи то захопилася фотошопом, чи то зробила чергову пластичну операцію. Шквал емоцій викликав свіжий вигляд Примадонни.

Деяким фолловерам образ Галкіна видався дивним: у кадрі він з'явився із густою щетиною і пишними кучерями.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Пугачову вже не впізнаю", "Алла Борисівна вже молодша від Галкіна", "Смішно, а дітки чарівні", "Аллочка, підкажіть, де Ви берете "Еліксир молодості"? - пишуть у коментарях.

Швидше за все, фото було зроблено перед виходом з дому зіркового подружжя на концерт скандальної української співачки Світлани Лободи, який проходив у Москві. Згодом на фан-сторінках Пугачової оприлюднили світлини і відео з концерту Лободи, там Примадонна позувала в чорному міні, що підкреслювало її надмірну худорлявість.

Нагадаємо, Садальський назвав реальний вік Пугачової і розніс Галкіна в пух і прах.

Також ми писали: Пугачова на концерті Лободи показала, хто тут "суперзірка".

Знай.uа також повідомляв, що борода Галкіна видала все про стан Пугачової.