"Зрада" прийшла несподівано. Так, з концертами в Російську Федерацію намилилася популярна українська виконавиця MARUV, справжнє ім'я якої Анна Корсун. Відомо, що вона замінила в національному відборі на "Євробачення" співачку TAYANNA, яка раптово відмовилася від участі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Ані в Instagram. Молода і поки ще недосвідчена запроданка опублікувала афіші концертів. Так, 6 квітня MARUV повинна заспівати в російській столиці, а 12 числа - в Пітері.

"Мій перший сольний концерт!", — написала Корсун і пообіцяла, що "буде пушка".

Також MARUV опублікувала на YouTube нове лірик-відео на пісню "For You", з якою виступить у національному відборі. Композиція була написана спільно з турецьким діджеєм Faruk Sabanci. Відео вже набрало трохи більше 500 тисяч переглядів. У мережі називають MARUV фаворитом відбору і пророкують перемогу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто нагадати, що Тіна Кароль показала унікальне природне явище і розповіла про те, де зустріла свій день народження. На свої іменини українська знаменитість зважилася здійснити давню дитячу мрію і власними очима подивитися на унікальне природне явище - північне сяйво. Про це співачка повідомила під час прямого ефіру, який відбувся в день її 34-річчя 25 січня, а записи фрагментів монологу артистки опубліковано на її фан-сторінці в Instagram.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям. Вона вже була блондинкою, з короткими стрижками і довгим волоссям, з завивкою, тепер знову стала блондою.

Нагадаємо, Пугачова, добила коханку Галкіна анорексичними ніжками.

Як повідомляв Знай.uа Дорофєєва не на жарт налякала зовнішнім виглядом: фанати цілують фото.

Знай.uа писав, Лободу в Instagram охрестили російською Бейонсе.