Мурат зазначив цінність справжніх і міцних відносин. Чоловік популярної поп-діви Ані Лорак, бізнесмен і ресторатор Мурат Налчаджиоглу розмістив в InstaStories таємниче і щемливе філософське послання про цінності відносин.

Чоловік опублікував на своїй сторінці картинку з цитатою і доповнив її красномовним смайлом – палець, повчально піднятий вгору. Фолловери активно обговорюють і "лайкають" допис, роблять висновки і хвилюються за Мурата.

"Бережіть один одного. Зараз такий час, що дуже складно знайти щось дійсно варте уваги, сьогодення", - говориться у мудрому надписі.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак зробила приємно шанувальникам: тепер зрозуміло, чого від неї очікувати.

Скандально відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала фото в сміливому образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак приміряла сміливий образ, але щось пішло не так. На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в коротенькому платті, яке нагадує кольчугу. Артистка стоїть, нахиливши голову і поклавши руки на стегна у місцях розрізів на сукні, вона не дивиться в камеру. Волосся співачки розпущене і зачесане назад, а на її обличчі яскравий макіяж.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.