Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження, проте свято затягнулося на тиждень. Артистка вирушила в заміський комплекс з коханим чоловіком, проте зробила цьому місцю далеко не кращу рекламу, позуючи в шпагатах і валяючись в снігу. Так, Анастасія нащось голяка впала в замет і зізналася, що п'яна.

"Мої дорогі, привіт. Ми з коханим вирішили залишитися у цьому неймовірному сімейному комплексі на вихідні.💨👍🏼 І вранці я вирішила скупатися в снігу, а не тільки в успіху.💨 Коли я пишу дуже прямі слова відкрито, весело, приколююсь найчастіше над придурками, мені пишуть, що я п'яна..🤣 Це дійсно так. Я завжди п'яна успіхом, любов'ю❤️, радістю, чистим і свіжим повітрям, позитивом, друзями, свободою, розкішшю, ароматом завжди подарованих мені квітів, творчістю, гумором..👍🏼 І цей келих, повірте, завжди повний!🙏🏻 Чого і вам бажаю.👍🏼 🤣 Добре бути предметом заздрості, а не заздрити самому.👍🏼 Якщо б не було чому заздрити, то на моїй сторінці не паслося б така кількість невігласів, моральних виродків і психічних калік і хворих..🤣 І стільки коментів вони б не писали, як доказ прояву інтересу до моєї особистості. Мій Instagram я веду для справжніх і світлих людей, а їх більше, ніж виродків👍🏼🤣 І друзями я дорожу.👍🏼 І дружити вмію.👍🏼 Цікаво, Ксюша @xenia_sobchak вже знайшла цей спрей «Мудаковідпугувач»?😂 Він мені дуже потрібен!🤣 Але поки, ті, кому кортить, стрибніть в сніг! Остудіть нерви.. Вас чекають мої неймовірно розбурхуючі фото!😉💨 ", - виплеснула емоції Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Це вже діагноз. У купелі і в снігу, мізки свої відморозила", "Анастасія,зав'язуйте.так і до запалення легенів не далеко!!!", "Ой ,а я "переживаю" Настінька матінка не воляйся в снігу, годувальницю застудиш)))", "У дамочки біла гарячка😂", "Може пора б, протверезитись! Нерозумно, страшно....".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.