Відома американська актриса, 49-річна Дженніфер Еністон вперше стане мамою. Як виявилося, зірка серіалу "Друзі" і колишня дружина Бреда Пітта пішла на серйозний крок, побувавши в декількох дитячих притулках Мексики. В одному з них знаменитість буквально закохалася в 13-місячну дівчинку. Маленька залишилася сиротою, втративши своїх батьків. Інсайдери актриси повідомляють, що у дівчинки темне волосся і красиві карі очі. Еністон вирішила не зволікати і вже почала процес збору документів для оформлення опікунства над дитиною.

Варто відзначити, що Дженніфер у багатьох інтерв'ю не раз заявляла, що вона зовсім не хоче бути мамою і їй набагато більше подобається будувати кар'єру. Мабуть, актриса змінила свої плани зовсім нещодавно, адже довгий час приходила в себе після розриву з Джастіном Теру.

Раніше "Знай.uа" писав, що колишнього Дженніфер Еністон застукали в компанії англійської красуні Елізабет Херлі. 47-річний Джастін Теру став гостем гонок Формули-Е, які пройшли в суботу, 12 січня, однак прийшов туди не один.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Еністон, Лопес і Кроуфорд розкрили секрети краси і молодості. Як їм вдається в 40 виглядати на 20?

А ще Джен Еністон, засвітилася на обкладинці Elle без нижньої білизни. Фанати селебріті стверджують: це - казка.