37-річна Меган Маркл відмовилася від кар'єри заради шлюбу з принцом Гаррі і народження дітей. Передає Clutch.

Американська актриса Меган Маркл стала відомою завдяки серіалу "Форс-мажори", але припинила зйомки після заручин з принцом Гаррі. Творці проекту вже збираються знімати заключний сезон телешоу, і сподівалися "заманити" туди Меган, але вона відмовилася.

За інформацією The Sun, свою відмову вона мотивувала тим, що зараз зайнята підготовкою до іншої своєї нової ролі, маючи в увазі майбутнє материнство.

Меган Маркл
Меган Маркл

Продюсери "Форс-мажорів" пропонували герцогині космічну суму. За один день на знімальному майданчику кінематографісти збиралися перевести у благодійний фонд Маркл від трьох до шести мільйонів доларів.

Можливо, королівська сім'я просто не дозволила герцогині Сассекскій відволіктися на роботу навіть на один день.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомлялося, що чутки про ворожнечу між Меган Маркл і членами королівської сім'ї з'являються все частіше. Таблоїди, посилаючись на інформацію інсайдерів, пишуть, що проти герцогині Сассекскої налаштовані Кейт Міддлтон і принц Вільям.

Меган Маркл у серіалі "Форс-мажори"
Меган Маркл у серіалі "Форс-мажори"

А нещодавно мережу підірвала інформація про існування відеозапису, таємно зробленого одним з помічників Меган Маркл. Канадське онлайн-видання Talko стверджує, що на відео потрапив момент, коли у Меган стався справжній нервовий зрив через дітей Кейт Міддлтон.

Причиною істерики герцогині Сассекской стали титули дітей Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Меган Маркл
Меган Маркл

За існуючими законами монархії, Джордж, Шарлотта і Луї отримали титули принців і принцес і будуть називатися "Їх Королівська високість". В той час, як діти самої Меган і принца Гаррі, який займає шосте місце в черзі на престол після батька, брата і трьох племінників, будуть лише "лордами" і "леді".

Нагадаємо, чоловік Кейт Міддлтон повторив конфуз принца Гаррі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл рознесла в пух і прах найвпливовіша жінка світу моди.

Також Знай.uа писав, вагітна Меган Маркл таємно привела до палацу заборонену гостю.