Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує у компанії двох хлопців.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в компанії переможців 9 сезону талант-шоу "Х-фактор". Це група ZBSband, наставником яких на шоу була Настя Каменських. Мабуть, зірка не перестає підтримувати хлопців-переможців, і схоже, вони розпочинають спільний проект, але це не точно.

На знімку хлопці тримають дерев'яну рамку, а посередині стоїть Настя Каменських, але вона прикриває своє обличчя. На ній чорні штани і сіра кофта, волосся розпущене, а обличчя не видно. Треба сказати, що схожа фотографія з'явилася на сторінці ZBSband, тільки там Настя не закриває своє обличчя, але і в камеру не дивиться.

У підписі до фотографії на своїй сторінці Каменських написала: "Люди, як вам мої улюблені @zbsband? Пишіть коменти, нам з @v.onishchenko @bogdanbuyluk дуже цікаво". У той же час, хлопці на сторінці групи написали ось що: "Зустрілися, поговорили, посміялися. Так круто, коли є що згадати! Ще раз спасибі тобі @kamenskux за все! Будемо, так би мовити «дружити сім'ями»". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Фани в захваті від милого фото зірки з зірками-початківцями.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Прикольні", "Вони дуже круті. Я з самого початку вболівала за них, за вас @kamenskux. Я вас дуже сильно люблю", "Якщо не знайдуть свою нішу в українському шоу бізнесі, як Монатік, то це провал і люди протягом року їх забудуть", "Нереально круті, талановиті й позитивні хлопці", "Вони дуже класні. Як і ти", "Дуже круті", "Ви їх продюсуєте?", "Оригінальні. Веселі, найкращі і талановиті", "Дуже класні", - пишуть в коментарях до фото Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.