Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження, однак і через тиждень продовжує отримувати подарунки. Так, артистка похвалилася новеньким одягом з ялиці, вибігши у сніговий двір голяка і занурившись в замет.

"я Люблю забратися в сніг і замет.💨 А це чудове платтячко з ялиці мені подарували в Андріївських лазнях ", -поділилася емоціями Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "А я думаю де тут Волочкова ? А вона в заметі стирчить.", "Бухому море по коліно.", "Анастасія вибачте у Вас крім купальників і ялиці ще що-небудь є?", "По моєму вона в цьому році вже не одягнеться", "За мільйон рублів вам не тільки платтячко мали подарувати але і частину мізків Настуся..🤣".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.