Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження, після чого вирушила в заміський банний комплекс на вихідні, виклавши масу оголених фото. Так, артистка згадала про нещодавній відпочинок на Мальдівах і зізналася, що не переїхала туди тільки через брак крижаної купелі.

"У бані на моїй мальдівській дачі найскладнішим буде підтримувати крижану купіль...😉🌴💨", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери прийнялись коментувати: "А чому скрізь різна довжина ніг???", "Ого, ноги разом?", "Вона взимку і влітку в одному купальнику ))", "Одноклітинна інфузорія туфелька. На п'ятому десятку ні розуму, ні фантазії, суцільне позорище", "Нагадує як в рекламі, дошка обрізна не дорого😂😂😂", "Неповноцінна жінка😢 тільки собою стурбована. Я була про неї кращої думки".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артитка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.