Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, частенько показує фоловерам в Instagram дорослу дочку, з якою схожа, немов дві краплі води. Нещодавно Соня порадувала шанувальників, виставивши відверті фото в бікіні. Так, дівчина позувала на пляжі в леопардовому купальнику, підкресливши жіночну фігуру.

"І це зима? Навіть ніяково", - пожартувала Соня. Фолловери залишилися в захваті: "Тигриця))) ррррррр😀😘", "Дуже красива 😍🌟", "Подорослішала, красуня❤️", "Фігура зачот!!!🔥🔥🔥", "Королева краси, Сонечка!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.