Голлівудська актриса Марго Роббі опублікувала у своєму Instagram новий знімок в образі Харлін Квінн. Передає Clutch.

Марго Роббі побудувала по-справжньому запаморочливу кар'єру з десятком номінацій на Оскар. Однак, її найвідоміша роль — божевільна подружка Джокера у фільмі Загін самогубців. Харлі Квінн на довгий час стала мрією всіх чоловіків і найкращою ідеєю для костюма на Хеллоуїн для всіх дівчат.

Нещодавно Марго Роббі у своєму Instagram опублікувала знімок, який змусив фанатів зануритися в ностальгію і завмерти в очікуванні. На фото актриса зображена у фірмовому макіяжі подружки Джокера.

Новий фільм з Марго Роббі з всесвіту DC буде носити назву Хижі птахи. Картина побачить світ 7 лютого 2020 року. За сюжетом Харлі Квінн, Мисливиця, Чорна Канарейка, Кассандра Кейн і Рене Монтойя будуть протистояти лиходієві Чорна маска.

Зйомки стартували 12 січня 2019 року і користувачі вже побачили тизер фільму про красунь з суперздатностями.

Раніше повідомлялося, що у мережі з'явилася інформація про те, що вже ведуться переговори щодо того, що Роббі може зіграти роль ляльки Барбі в новому фільмі, виробництвом якого займається студія Warner Bros.

Відомо, що тривалий час над фільмом працювала студія Sony, але тепер робота над ним розпочалася на іншій студії, передає The Hollywood Reporter з посиланням на джерела.

У тому випадку, якщо Warner Bros. і Роббі домовляться, продюсуванням фільму займеться компанія LuckyChap, а сама актриса виступить в ролі продюсерки.

Варто уточнити, що про цей фільм з'явилися чутки ще в 2014 році — у цей час компанія Mattel, якій належать авторські права на іграшку, уклала договір про зйомки з Sony.

Нагадаємо, Марго Роббі показала кадри зі зйомок фільму Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".

Раніше Знай.uа повідомляв, Марго Роббі і Ніколь Кідман знімуться у фільмі про домагання.

Також Знай.uа писав, Джаред Лето знову зіграє Джокера.