У мережі популярні обговорення щодо Волочкової та її спільного творчого проекта з Микитою Джигурдою, оскільки на ділі все виглядає трохи не так, як підноситься глядачеві. Складається враження, що у скандальної балерини є хитромудрий план, як вийти заміж.

Багато хто з користувачів вже охрестили в мережі копіювання поведінки Бузової як "Бузочкова", припускаючи, що Волочкова прагне до хайпу всілякими методами. В даний час можна побачити черговий хайп від Анастасії Волочкової у вигляді спільної творчості з Джигурдою, але от якої саме, насправді незрозуміло. Існує думка, що все це завуальована операція по відведенню Джигурди від його дружини Анісіної. Волочкова весь час твердить про свого "коханого", якого ніхто так і не побачив. І все це незважаючи на те, що балерині не зовсім властиво зберігати якісь секрети, особливо з особистого життя.

Очевидно, що незаміжня жінка, яка мріє про чоловіка - готова йти на будь-які вчинки для досягнення цієї мети. З цієї причини Волочкова і йде по стопах Вікторії Лопирьової і Ольги Бузової, відводячи Джигурду з сім'ї. Взагалі, відводити чоловіків з сімей останнім часом стало якось популярно серед зірок шоу-бізнесу. Подвійна вигода виходить: і чоловіка придбала, і хайп.

Що стосується Джигурди, то він зовсім не проти обніматися і носити Волочкову на руках, примовляючи при цьому слова з вигаданої казки про "чудище для сексуальних утіх". В той час, як він тримає Анастасію на руках, розмови явно про неї. А відповідь "давай почнемо з аленькою квіточкою" говорить про те, що балерина приховує від оточуючих цей роман, який явно не проти довести до заміжжя.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В результаті може вийти хайп небаченого масштабу, а також пропаде заздрість до заміжніх подруг, які натякають, що саме час завести собі не "одноразового" чоловіка. Анонсований спільний проект є лише приводом, в кінці якого вони цілком можуть заявити про неймовірне кохання. Примітно, що Волочкова, приховуючи свій роман з Джигурдою, в разі його невдачі планує уникнути шквалу критики, а також потихеньку планувати новий хитромудрий план з пошуку супутника життя.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після розлучення Ані Лорак і Мурата Налчаджіоглу їх дитина, швидше за все, залишиться зі співачкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": схожість Ніколь Кідман і її племінниці вразила журналістів.

Також "Знай.uа" писав, що від зовнішнього вигляду Алли Пугачової її фанати просто обімліли.