Відома американська акторка Дженніфер Еністон, яка нещодавно вельми цікаво прокоментувала можливі стосунки Бреда Пітта та Шарліз Терон, планує до 50 річного ювілею стати матір'ю.

Нагадаємо, що до дня народження зірки "Друзів" залишилося небагато, всього місяць. За інформацією американських ЗМІ, акторка планує удочерити дівчинку з дитячого будинку в Мексиці. Довгі роки Еністон переслідують чутки про безпліддя, проте зірка досі не підтвердила цю інформацію.

Проте нещодавно Дженніфер відвідувала дитячі будинки в Мексиці. І в одному з притулків просто закохалася в однорічну дівчинку з темними очима і довгими віями. Щоб якомога швидше забрати дитину додому, вона доручила справу своїм адвокатам, щоб вони зібрали необхідні документи.

Варто нагадати, що нещодавно світ шоу-бізнесу сколихнула новина про те, що Бред Пітт, який так довго і зі скандалами розлучається з Анджеліною Джолі, закрутив новий роман. І не ким небудь, а з самою Шарліз Терон. У ЗМІ з'являються все нові і нові "докази" їх стосунків, а також, паралельно з цим, і спростування - мовляв, такого бути не може і вони бачилися лише раз у житті. У той же час самі зірки поки не дають жодних коментарів з цього приводу - не спростовують, але і не зізнаються.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 13 років тому Дженніфер Еністон, яка зіграла одну з головних ролей у відомому американському телесеріалі "Друзі", розлучилася зі своїм чоловіком, всесвітньо відомим актором і секс-символом Голлівуду Бредом Пітом. Здавалося б, за такий довгий час палкий інтерес фанатів колишньої зіркової пари мав згаснути, однак, ні. Інсайдери досі спостерігають за особистим життям акторів, намагаючись виловити найдрібніші подробиці їх переживань, симпатій і ревнощів.

Нагадаємо, колишнього Дженніфер Еністон застукали з культовою акторкою: занадто гаряче.

Як повідомляв Знай.uа Анжеліна Джолі вигуляла змужнілого сина: у мережу злили неоднозначні фото.

Знай.uа писав, Селена Гомес вийшла з психіатричної лікарні, куди потрапила через зраду Бібера: розповніла, але щаслива.