51-річна Джулія Робертс (Julia Roberts) стала гостею вечері "Таланти і легенди" в Каліфорнії, захід був присвячений молодим і перспективним акторам.

28 січня в одному з ресторанів в Беверлі-Хіллз відбулася вечеря "Таланти і легенди", організована глянцевим виданням WSJ Magazine. Цей захід не змогла пропустити 51-річна Джулія Робертс - вона прийшла на прийом разом з молодим актором Лукасом Хеджес.

Зірка підтримала 22-річного колегу по фільму "Повернути Бена" (Ben Is Back), з яким встигла потоваришувати за час зйомок.

Джулія провела з Лукасом майже весь захід. Зірка весь вечір спілкувалась з молодим красенем, обнімаючись з ним і щасливо усміхаючись.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Для відвідування урочистої вечері "кралечка" вибрала темно-синє плаття з джинсової тканини і ботильйони з принтом. Стильний і в міру стриманий образ зірка доповнила сумкою кольору фуксії з декором у вигляді метеликів і об'ємною укладкою з локонами.

Джулія Робертс була у гарному настрої, весел спілкувалась з Лукасом та іншими гостями заходу, а також охоче позувала з молодим актором на тлі прес-Волл, виконаного з квіток живих лілій.


Нагадаємо, Джулія Робертс розкрила секрет швидкого схуднення.

Голлівудська красуня нещодавно розчарувала фанатів тим, що набрала майже 20 кг. Злі язики кажуть, що причиною цього стала криза у відносинах з чоловіком Денні Модером.

Можливо, так і було, але зараз Джулія виглядає просто блискуче. Особливо це було помітно під час кінофестивалю в Торонто, де на червоній доріжці Джулія з'явилася в елегантній чорній сукні.

Зірка розкрила шанувальникам свій секрет схуднення:

"Я так схудла, що тепер ношу штани на кілька розмірів менше, хоча і не прагнула до цього. Справа в тому, що непростими виявилися зйомки нового проекту "Повернення додому". Я постійно була на ногах, цілий день бігала по сходах на високих підборах, носила величезні сумки – це все замінило мені кардіотренування", – сказала Робертс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джулія Робертс провела майстер-клас зі знищення хейтерів

Також Знай.ua писав про 10 секретів стрункості Джулії Робертс