Гучна новина про скандальне розлучення відомих гумористів Олени Степаненко і Євгена Петросяна після 30 років шлюбу шокувала багатьох шанувальників їхньої творчості. З боку їх стосунки здавалися ідеалом, а пара здавалася - щасливою.

Тим не менш, все виявилося зовсім не так, між легендарними коміками вже досить давно було не все добре, а останньою краплею стала зрада Євгена Вагановича. Відомо, що зараз 73-річний артист зустрічається зі своєю помічницею, 29-річною Тетяною Брухуновою. Про це пишуть російські ЗМІ.

Євген Петросян та Олена Степаненко
Євген Петросян та Олена Степаненко

Як до роману екс-дружина ставиться сама Степаненко - невідомо, однак не виключено, що саме стосунки гумориста з молодою дівчиною стали причиною для рішення Олени змінити свою зовнішність.

Олена Степаненко
Олена Степаненко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Так, за повідомленнями інсайдера, днями 65-річну знаменитість було помічено в клініці щелепно-лицевої хірургії, у якій планує зробити підтяжку обличчя. Про це говорить і той факт, що з кабінету лікаря Степаненко вийшла з розміткою на обличчі, яку зазвичай роблять перед операцією.

Варто нагадати, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує не одна. Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує разом з російським коміком Євгеном Петросяном.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Хамовницький районний суд Москви розірвав шлюб гумористів Євгена Петросяна і Олени Степаненко. Про це повідомили російські ЗМІ з посиланням на прес-секретаря суду Ольгу Мишелову.

Нагадаємо, Сергій Тігіпко розлучається з дружиною Вікторією: скандальні подробиці.

Як повідомляв Знай.uа все зруйновано: як розлучення вплинуло на кар'єру Степаненко.

Знай.uа писав, немає інтима - немає шлюбу: культовий російський актор викинув молоду дружину на вулицю.