З січня 2019 року популярний сервіс YouTube Music запустив власні рейтинги музичних композицій. Тепер можна дізнатися, які пісні стали хітами в Україні чи у світі або які дивилися кліпи найчастіше.

Рейтинги ґрунтуються на кількості переглядів від 1 мільярда користувачів, які заходять на YouTube щомісяця. Хіт-паради YouTube доступні в 44 країнах, включаючи і Україну. Переглянути хіт-парад можна на домашньому екрані YouTube Music або в пошуку.

Списки оновлюються щотижня. Інформатор вирішив дізнатися, які пісні на цьому тижні найчастіше слухали жителі України.

Як би несподівано це було, перше місце зайняли KAZKA з їх вже світовим хітом «Плакала». В Топі вона тримається вже 37 тижнів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Друге і третє місце посіли одразу дві композиції від одного колективу #2Маши. Спочатку розташувався трек «Мама, я танцюю», а відразу за ним — «Боса».

На 4-тій сходинці зручно оселилася одна з найбільш вірусних пісень року LITTLE BIG – SKIBIDI. В чарті вона тримається вже 16 тижнів.

Єдина пісня з п'ятірки, яка за тиждень змінила свою позицію Zivert — Life. Вона піднялася з 9 сходинки і набрала більше мільйона прослуховувань.

Нагадаємо, The Guardian опублікувала топ-100 найкращих пісень 2018 року: секс, наркотики і насильство.

Імените британське видання The Guardian склало список ста найкращих пісень 2018 року, в який увійшли композиції як відомих зірок, так і новачків своєї справи. Список склали на основі опитування 50-ти музичних критиків, які назвали лідера в престижному рейтингу.

Ним став американський виконавець і актор Дональд Гловер (сценічне ім'я’я Childish Gambino) зі своїм синглом This is America, який з'явився в травні. З моменту опублікування на YouTube його переглянули майже 450 мільйонів разів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", YouTube назвав топ-10 найкращих пісень літа

Перегляди на Youtube – це шанс увійти в історію не тільки блогерам, але і музикантам. Завдяки багатомільйонним і навіть мільярдним переглядами, деякі кліпи щільно засіли в рейтингу найбільш переглядаються за весь час існування відеохостингу.

Також "Знай.uа" писав, Melovin потрапив в топ найпопулярніших пісень Євробачення 2018.

Пісня українського виконавця Melovin'а "Under the Ladder" потрапила в топ-5 найпопулярніших пісень Євробачення-2018.

Про це повідомляє офіційний сайт Євробачення. Згідно інформації, пісня Melovin'а знаходиться на третьому місці Топу, його виступ набрало майже 6,5 млн переглядів на YouTube.