Знаменита російська актриса, яка до того ж режисер і педагог, Євгенія Дмитрієва нарешті дала знати про неймовірно радісну подію в своєму житті. У свої 46 років, Дмитрієва, яку ми знаємо в основному за серіалами «Фізрук» ты «Скліфософський», вдруге наважилася на материнство і народила прекрасну дівчинку. Поповнення в сімействі сталося ще 10 січня, проте відомо про це стало тільки зараз.

"Женя народила чудову доньку Марусю. Майже до самих пологів Женя грала на сцені, вона людина невгамовної енергії", - поділилася подруга актриси Поліна Агурєєва.

Батьком дівчинки є колишній учень Євгенії, з яким вона познайомилася в театральному інституті. Володимир Киммельман молодше актриси на 18 років. У пари також підростає син Марк, який з'явився на світ в 2011 році.

Нагадаємо, до цього Євгенія Дмитрієва перебувала у шлюбі з актором Андрієм Кайковым. Подружжя прожило разом близько двох років.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, Лобода народила для коханки: в оточенні зірки проговорилися.


Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка давно живе і активно будує кар'єру в Росії, останнім часом дає багато приводів для різних чуток. Проте жоден з них зірка особисто не підтвердила.

Лобода завжди дипломатично уникає прямих запитань в інтерв'ю. У популярної виконавиці є дві дочки. Старша – шестирічна Євангеліна – не залишилася ні для кого секретом. На той момент у мами був чоловік, який і допоміг у зачатті дочки. Проте після розлучення все частіше почали говорити про її лесбійство і дивне ставлення до дівчат в цілому.

Також ми писали, що жінка народила відразу від двох чоловіків: це зробило доброзичливу сім'ю найщасливішою у світі.

Крім того, наш портал публікував жалісну історію про те, що покійний репер ХХХTentacion став батьком через сім місяців після смерті – кохана музиканта народила хлопчика, який, на жаль, ніколи не побачить свого батька.

Знай.иа публікував одночасно курйозний, безглуздий і страшний випадок. Один лікар-репродуктолог таємно запліднював пацієнток своїм біоматеріалом. Невідомо, навіщо йому знадобилося стільки дітей, однак, подорослішавши, всі ці діти об'єдналися, щоб подати в суд на «батька-героя».