Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле заявила, що поїде в окупований Крим тільки після зняття санкцій.

Про це вона розповіла в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на російському телебаченні. Таким чином виконавиця прокоментувала нападки з боку росіян з приводу її заяви по Криму.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

"Я взагалі за межами політики. Напевно, було нерозумно втягуватись в це. Я не розуміла, що це – політика. Я люблю однаково всі країни світу, тому що я – людина світу… Я нічого не розумію в політиці. Я знаю, що нам, європейцям, заборонено працювати в Криму. Я кажу: "Ні, я не буду працювати". Хіба це треба обговорювати?", – заявила співачка.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Лайма Вайкуле уточнила, що її втягнули в політичні дискусії, яких не повинно бути. Більш того, Вайкуле заявила, що представники ЗМІ в черговий раз перекрутили слова. Вона нагадала, що зробила багато суспільно корисного. Зокрема, для дружби народів артистка підписувала листи, в яких просить не вплутувати колег в політику.

Варто нагадати, що відома латвійська співачка Лайма Вайкуле вперше за всю історію своєї кар'єри не знімалася в новорічних шоу на російському телебаченні. Виступи артистки не було включено в програми блакитних вогників на жодному з телеканалів РФ. При цьому, в минулому році, Вайкуле брала участь у шоу на Першому каналі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, коментуючи заяву президента України Петра Порошенка про необхідність "холодного миру" з Російською Федерацією, офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що у нього був "шанс на глобальний мир". Про це представник російського зовнішньополітичного відомства заявила у коментарі для російських ЗМІ.

Так, Марія Захарова заявила, що "у Порошенка був шанс на глобальний мир: як всередині країни, так і в світі - виконання мінських угод".

Нагадаємо, СБУ викрила підступну схему путінських вербувальників, двох офіцерів вдалося врятувати: відео.

Як повідомляв Знай.uа Путін закрив пляжі для кримчан: виганяли кийками, дике відео.

Знай.uа писав, Орлуша присвятив Путіну вірш: поверніть Крим.