Відома американська акторка і модель Памела Андерсон відвідала фешн-шоу Lambertz Monday Night 2019 в німецькому Кельні. Шанувальникам вбрання зірки "Рятувальників Малібу" видалося вельми сумнівним.

Про це пишуть європейські модні видання.

Так, Памела прийшла на модне паті в сукні красивого пудрового кольору та дивного крою — виглядає як пом'ята зібрана гардина.

Відомо, що на вечірці була присутня дружина британського принца Ендрю 59-річна Сара Фергюсон та акторка Настасья Кінскі, у свої 59 років не соромиться прозорих нарядів в дусі голлівудських старлеток.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Іншими гостями вечора стали акторка Тіна Руланда і виконавець ролі Ейдена в серіалі "Секс у великому місті" Джон Корбетт.

Варто нагадати, що відома латвійська співачка Лайма Вайкуле заявила, що поїде в окупований Крим тільки після зняття санкцій. Про це вона розповіла в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на російському телебаченні. Таким чином виконавиця прокоментувала нападки з боку росіян з приводу її заяви щодо Криму. Також Лайма Вайкуле уточнила, що її втягнули в політичні дискусії, яких не повинно бути. Більш того, Вайкуле заявила, що представники ЗМІ в черговий раз перекрутили слова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно на телебаченні стартував новий дев'ятий сезон популярного музичного шоу "Голос країни". Справжнім відкриттям якого стала дев'ятнадцятирічна Христина Сквирська. Дівчина порадувала суддів ангельським вокалом, і навіть змусила плакати одного з них. Свої почуття не зміг приховати Діма Монатік.

Нагадаємо, Степаненко після розлучення з Петросяном лягла під ніж: шанувальники підозрюють найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа Могилевська показала найрідніших: без косметики і в домашній обстановці.

Знай.uа писав, Ані Лорак впала в депресію: мішки під очима і "колір настрою чорний".