Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати, як проходять репетиції. Так, артистка виконала одну з популярних пісень без фонограми, спокусливо потанцювавши біля мікрофона.

"З усіх частин моєї роботи найбільшою насолодою для мене є створення музики, улюблена публіка, але й репетиції ❤️ Я як пазли люблю збирати нове звучання моїх пісень. Завтра о 10 ранку ми будемо співати на @russkoe_radio в «Золотому мікрофоні»! Великий концерт, нове звучання. Вмикайте або дивіться! #люблю 💋Впізнали трек далі в каруселі?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Єдина хто без фонограми звучить чудово 💖💖💖", "Аняяяя, між тобою і мікрофоном справжній КАЙФ ❤❤❤🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Анна, ви такий талант😱 захоплюємося вами💪", "Таке круте виконання 👏🏻👏🏻👏🏻❤️".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.