Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість виставила відверте фото в окулярах, забувши надіти ліфчик під білу майку. Так. дівчина зізналася, що у неї не дуже хороший зір.

"👓", - лаконічно підписала Ратаковскі. За 12 годин кадр встиг зібрати 1,2 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті від напівпрозорої майки і натуральності Емілі. Були і ті, хто зазначив, що моделі личать круглі лінзи, з якими дівчина виглядає дуже навіть мило.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.