Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Нещодавно молодшій дочці Кім і Каньє, Чикаго, виповнився рік. З цього приводу зіркова мама підготувала розкішне свято: запросила маленьких гостей, найняла акторів для тематичної вечірки "Аліса в країні Чудес" і навіть облаштувала чарівний трояндовий сад.

"Моїй дитині Чикаго в цьому місяці виповнився рік, і ми занурили її в тематичну вечірку у стилі "Аліси"",- розповіла Кардашьян. За 17 годин кадр набрав майже 2,9 млн. лайків. Фолловери не змогли стримати захоплення і залишилися в захваті від побаченого. Багатьох особливо підкорили крихітні черевички Dr. Martens на іменинниці.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.