Екс-ведуча популярного шоу "Орел і Решка", Наталі Неведрова, яка замінила Лесю Никитюк, вдруге стала мамою.

29-річна ведуча і діджей народила сина. Цією новиною вона поділилася в Instagram і показала новонародженого малюка.

"Встигла я двадцять восьмого випульнути другого!", - підписала кадр Неведрова.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ім'я для малюка телеведучій допомогли вибрати шанувальники. Ще задовго до пологів вона повідомила стать дитини і звернулася за допомогою до підписників. В результаті хлопчика вирішено було назвати Мартіном.

Варто нагадати, що про вагітність Наталі стало відомо у вересні минулого року. Дівчина старанно приховувала своє цікаве положення до п'ятого місяця. Також у Наталі є старша трирічна дочка Марі-Ніколь. Телеведуча заміжня за продюсером Євгеном Машковим.

Нагадаємо, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка зізналася, що за час вагітності набрала цілих 18 кілограм, проте вже встигла скинути 15. Так, Регіна показала, як хоче зігнати ще непотрібних 5 кг.

Як повідомляв раніше Знай.ua, днями Регіна Тодоренко та Влад Топалов нарешті вибралися в люди, залишивши маленького сина бабусі.

"Поки бабуся на чергуванні 😁🤪", - лаконічно підписала розкішна Тодоренко.

Фолловери не пройшли повз:

"Батькам теж потрібен відпочинок)красиві⭐⭐", "Просто природна краса 👍🏻🌹🧸", "Регіна красуня. І до і під час і після пологів, виглядає відмінно!!))🙌 🤗", "Мені так подобається Регіна без косметики. Їй дуже красиво.. Краса в простоті. А вона без мейк, така ніжна, жіночна😍дуже Красиво..", "Бабуся молодець))) ви молодці))))".

Також Знай.ua писав про те, що Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.