У середу, 30 січня, стало відомо про те, що відомий російський телеведучий потрапив у ДТП у США.

Іван Ургант
Іван Ургант

Про це стало відомо із заяви самого Урганта.

Він повідомив, що під час відпустки в США потрапив у ДТП.

"Я вам хочу показати річ, яку я ношу останні дні. Я купив її в Америці. Я їхав на велосипеді, американець мене підрізав на джипі. Ось мене попереджали тисячу разів, а я не вірив! Я впав і розтягнув руку", - заявив Урагант.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ДТП обійшлося без жертв. Ургант пошкодив лише руку.
За словами шоумена він потрапив під колеса автомобіля під час катання на велосипеді в США. В результаті падіння Іван Ургант серйозно пошкодив руку і тепер змушений носити фіксатор для зап'ястя.

Як повідомив шоумен, рука у нього досі болить. Він також зазначив, що змушений вести програму "через біль".

Відзначається, що під час зустрічі Ургант зустрівся з падчеркою Ерікою Кикнадзе, яка в минулому році переїхала в Нью-Йорк і стала студенткою одного з вузів США. У Кикнадзе двоє дітей від попередніх стосунків - син Ніко і дочка Еріка, з якими у телеведучого склалися чудові стосунки. У Івана і Наталії є дві дочки: десятирічна Ніна і трирічна Валерія.

Нагадаємо, невдалий жарт пролунав із уст шоумена у ефірі програми "Вечірній Ургант".

Телеведучий намагався пожартувати про нову російську ракету, але замість цього виставив себе в поганому світлі. Користувачі соцмереж вже кілька днів вправляються в дотепності і намагаються зрозуміти, як давно Ургант скотився до рівня кремлівських пропагандистів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нещодавно знаменитість побувала на шоу "Вечірній Ургант" і шокувала незвичайним виходом. Так, артистка навіть поцілувала зображення ведучого Івана Урганта на стіні і похвалилася пласким животиком.

Також Знай.ua писав про те, що з'явилася інформація про те, що ще одна родина - Валід Афуша і Лідія Петрова - розлучаються.