Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила показати спільні фото з шоуменом Микитою Джигурдою. Треба сказати, що це вже не перше спільне фото і відео Волочкової і її сусіда Джигурди. З її постів стало ясно, що вони записали дуетом пісню, але готують ще щось, про що балерина поки мовчить. Цього разу на її сторінці з'явилися неоднозначні знімки, на яких Настя і Микита сидять перед камерою в неоднозначних позах.

Для фотосесії Волочкова наділа темне плаття, з якого ледь не вивалюються її груди. Цей наряд також оголює її довгі ноги, на які поклав свої руки Джигурда. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно її обговорювати. Фолловери всерйоз приписують артистам бурхливий роман, тому що фотографії і відео, які публікує Волочкова дуже неоднозначні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Мерзенні", "Чекаємо фото з віниками", "Нарешті, вони знайшли один одного! Два чоботи пара", "А де "ставний" європеєць? Повернувся в аул?", "Сором, так і тільки з цією бабою, невже вона не бачить себе збоку, так похабно вести, та ще й на першому каналі", "Давно цей Микита не піарився", "Тепер буде 128 постів. На Микиті, під ним, на ньому... З ним, без нього, в ньому, він в мені... Я його з'їла", "Так, точка повного неповернення остаточно поставлена!", - пишуть в коментарях.