Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новими фото, на яких постала в компанії подруги.

Так, на фотографіях, які з'явилися в записі Віри Брежнєвої, вона постала на Мальдівах, у компанії своєї подруги Олени Пермінової. Жінки, судячи з усього, бешкетують на пляжі, вони майже в однакових суцільних купальниках, тільки у Віри чорний, а у її подруги – коричневий. У обох розпущене біляве волосся і темні окуляри на очах. Деякі шанувальники спершу навіть подумали, що Брежнєва позує зі своєю старшою дочкою Сонею.

У підписі до фото Віра Брежнєва жартівливо написала: "Навіть в шикарному місці веселіше разом @lenaperminova, @joalimaldives. Ps: можу собі дозволити красиву подругу, як думаєте?". Варто відзначити, що раніше в записі Пермінової з'явилося фото з Мальдів, у підписі до якого вона розповіла, що на відпочинок її витягла саме Віра і відпочивають вони чисто жіночою компанією.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нове фото артистки. Фолловери засипають її "лайками" і пишуть багато компліментів в коментарях.

"Красуні!", "Молочна і чорна шоколадка!", "Віра, ви як завжди прекрасні", "А тіло вже говорить саме за себе", "Нереальні, просто", "І в однієї, і іншої ноги від вух", "Шикарні!", "Лєна, просто довгонога красуня", "Я думаю так, я взагалі подумала, що близнята", "Які гарні", "Обидві шикарні красуні", "Ви схожі, як сестри", "Відправте Волочковій ваше фото, нехай подивиться, як можна бути красивими і щасливими без шпагату!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.