Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість давала концерт на "Русском радио", виконавши свої найпопулярніші хіти. Так, артистка позувала в розкішній спідниці і коротенькому топі, а фанати не змогли приховати захоплення.

"Я кожен день дякую Богові за те , що у мене є робота, покликання та професія.
Вона мене рятує кожен день і іноді мені навіть здається, що пісні у мене виходить писати набагато краще , ніж жити в реальності 😏", - поділилася думками Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Лялечка 😍", "Яскрава, життєрадісна, гарна, справжня 🌹🌹😍", "Дуже ефектна🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Ви дуже класна!!! Ви навіть не уявляєте скільки у Вас харизми!!!❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.