Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість похвалилася кадром з недавньої фотосесії, позуючи в довгій білій сукні. Так, артистка засвітила нове татуювання на спині, а шанувальники почали розпитувати, чи справжнє воно.

"А у вас як справи ?", - поцікавилася Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "У тебе є тату на спині?", "Невже це тату DoDo я в захваті ❤️❤️❤️", "Це татуювання на спині ДоДо?", "У тобі нове татуювання?", "Нова тату на спині?)".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.