Відома співачка Настя Каменських ніяк не може позбутися від звички гризти нігті, тому практично на всіх фото тягне руки до рота. Передає Clutch.

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка віднедавна виступає під псевдонімом NK, регулярно оновлює свій Instagram-аккаунт. На одному з останніх фото фанати помітили, що Настя знову тягне нігті в рот і розсипалися у повчаннях.

На фото Настя позує перед дзеркалом в образі пацанки: на ній чорні лосини і широке худі. Шанувальники також зазначили, що Каменських позичила кепку у Потапа, з яким їй давно приписують роман.

"Який цікавий та емоційний день! Пам'ятайте, якщо ви мрієте про більше і старанно трудитеся – всі ваші мрії збудуться! Спасибі @positiff за класну і затишну толстовку", - написала під фото Настя.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники в коментарях розсипалися у компліментах Насті, але не втрималися від зауважень, що їй потрібно перестати гризти нігті.

"Найкраща", "Настя, не гризи нігті!", "Настя, не треба гризти нігті!", "Як мило, Настя в кепочці Потапа", "Ти знову за це взялася, гризти нігті?", "Чарівна", "Настя, ну не гризи нігті", "А ну нігті не кусай!", "Красуня", "Бандитка", "Офігенна", "Красуня", "Ти сексі", "Боже, подумав, що це Седокова", "Настя, ти обіцяла не гризти нігті", — пишуть в коментарях до фото Насті Каменських.

Нагадаємо, Каменських зробила пікантне селфи у відвертому вбранні, проте раптово засвітила розкішну обручку.

Раніше Знай.ua повідомляв, NK опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в компанії двох хлопців.

Також Знай.uа писав, Настя Каменських показала, як підкорює Америку. Українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в студії американського телеканалу.