Образ Анастасії Волочкової - це суцільне непорозуміння. Як повідомляє dni.ru, така думка прозвучала від експерта студії краси Dajmur Анастасії Ніколаєвої. Вона піддала різкій критиці макіяж Волочкової, підкресливши, що такий макіяж неприйнятний для прими балету.

Крім того, експерт у сфері краси зазначає, що дуже часто балерина використовує завзятий макіяж. Крім того, балерина дуже часто використовує фоторедактор, через що її обличчя здається штучним. Більшість користувачів погодилися з думкою експерта, і вони написали, що Волочкова не тільки не вміє фарбуватися, але і підбирати одяг. Користувачі соцмережі пишуть, Волочкова дуже часто одягає вбрання, що підкреслюють її вузькі стегна і широкі плечі, через що фігура балерини здається ще більш непропорційною.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка дуже старається, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Так, цього разу Настя вирішила оригінальним способом в своєму стилі зробити рекламу лазні, в якій відпочиває. На своїй сторінці в мережі Волочкова виклала фотографію, на якій вона сидить на шпагаті на парканчику веранди котеджу. Все б нічого, але балерина в купальнику, а на вулиці явно мороз. Настя зробила свій фірмовий шпагат на пристойній висоті, що стурбувало її шанувальників.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова коротко написала: "Фірмовий #шпагатволочкової". Також вона залишила з десяток хэштегов, як і у всіх своїх постах.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і села голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.