Забута зірка 90-х Катя Лель за останній тиждень перетворилася на новий мем. У ході розмови з журналістом радіоефіру 44-річна співачка на повному серйозі розповіла, що 28 років тому залишилася без зубів після зустрічі з НЛО.

Багато хто подумав тоді, що Катя просто оригінально пожартувала, але всі крапки над і розставило її інтерв'ю одному з російських ЗМІ. У ході розмови співачка розплакалась та розповіла жахливу історію. Схоже, вона дійсно дуже серйозно до цього ставиться.

Катя розповіла виданню, що колись ввечері вона сиділа з рідними за столом і раптом побачила, як "три вогненних червоно-жовтих променя опускаються в центр кола". Потім співачка втратила свідомість і прокинулася без п'яти зубів.

В той же день до будинку артистки приїхало шестеро уфологів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Я відкриваю хвіртку, і вони читають свої записи, де якимось чином була достовірна інформація: у 21:30 з планети такої-то були взяті зуби у Каті Чуприніної шістнадцяти років, за такою-то адресою, для експерименту", - поділилася Катя.

Співачка зізналася, що через дев'ять днів інопланетяни знову до неї завітали, тільки на цей раз забрали на свій корабель. Гуманоїди розповіли, що цілих два роки готували Катю віщими снами, але відпустили, коли вона розповіла, що їй потрібно заспівати ще багато пісень.

"Я ще багато разів з ними зустрічалася. Я пам'ятаю, як ми з сестрою виходили з таксі і побачили кулю, і я зрозуміла, що вона летить за мною. Ми побігли швидше додому, стукали, благали маму швидше відкрити двері. Я розумію, що вони мене переслідують і дві вогняних жовтих зіниці в темряві", - розповіла Лель.

Катя розповіла журналістам, що все ще боїться, що НЛО її заберуть.

"Моя дочка і мій чоловік бачать тарілки кожен день, в центрі Москви, на Новослобідській. Я їх знімаю на відео. Вони просто пасуть, стежать за мною. Люди, мої дорогі, не потрібно сміятися і жартувати, ви знаєте, який непередбачуваний наш світ? Вчора вибрали мене, а завтра можуть вибрати вас", - зізналася вона.

Нагадаємо, Катя Лель скинула 20 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, інопланетяни прилітали в Єгипет 3500 років тому.

Також Знай.uа писав, НЛО вдалося зняти з борту літака.