Після того, як відома актриса Меган Маркл стала дружиною принца Гаррі, їй довелося видалити всі свої акаунти в соціальних мережах. Герцогиня Сассекська позбулася Instagram, Twitter і ще кілька блогів. Втім, журналісти і фанати досі знаходять старі записи Меган на просторах інтернету. Так, днями в мережі опублікували твіт Маркл, в якому вона поскаржилася на нелегкі шкільні роки. Виявляється, дружина принца Гаррі була справжнім ізгоєм, а причина всьому - незвичайний колір шкіри.

"У підліткові роки я відчувала себе ще гірше, ніж в свої 20 — в цей час я намагалася вписатися в суспільство і довести, що я дійсно чогось варта. В моїй школі вчилися чорні і білі, філіппінці та латиноамериканці. Я ж за стику двох рас постійно відчувала себе десь посередині", - поділилася емоціями герцогиня. Варто відзначити, що зараз Меган позбулася подібних комплексів і навіть злиться, коли фотографи спеціально висвітляють колір шкіри або додають веснянки.

Нагадаємо, в мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бондаж.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.иа" принц Гаррі і Меган Маркл проігнорували день народження Кейт Міддлтон.

А ще сестра Меган Маркл потрапила в поліцейський список небезпечних осіб у Скотленд-Ярді.