Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська частенько ділиться з фолловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська велика любителька селфі, але є в її записі і постановочні та професійні фотографії. Так, цього разу артистка опублікувала саме таке селфі.

На знімку, який з'явився в записі Слави, вона позує в "Клубі здорових задоволень – 5 Елемент". Камінська зробила селфі у дзеркалі. На ній чорна білизна – трусики і спортивний ліфчик. Шанувальники відзначили підтягнуту фігуру співачки і пружні груди. Волосся Слави зібране в пучок на маківці, а на її обличчі немає макіяжу. Однією рукою Камінська тримає телефон, на який зробила фотографію, а другою вона впирається в стіну і торкається чола.

У підписі до фотографії Слава Камінська розповіла шанувальникам, що робила: "Танцювала під Бузову... А ви?". Фанати зірки в захваті від її незвичайного образу, і засипають Славу компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей. Хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік – пластичний хірург Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Бузова трудяга! І кожна пісня приймається на ура. Комусь подобається, комусь ні, але Оля досягає мети і посміхається, хоча труднощів, напевно достатньо, як і у всіх", "Ми танцюємо під Ваші пісеньки!", "Тьху, свят, свят, під таке г*вно хіба танцюють?", "Можна відео танцю в лічку?", "Шикарна фігура", "Дуже красива", "Ідеальна", "Ваша фігура просто ідеальна!", "Бузову взагалі для здоров'я небезпечно слухати", "Ти розумниця", "Боже збав її навіть просто слухати. Кров з вух піде", "Слава, казкова фігурка, якщо це не таємниця – яка у вас вага?", - пишуть в коментарях до фото Камінської.

Нагадаємо, гаряча Слава Камінська вийшла на мороз в купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.