Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому позує з одеськими родичами.

На фотографії, яка з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує сидячи поруч зі своїм чоловіком Владом Топаловим в компанії понад десятка родичів. Судячи з підпису до фото, новоспечені батьки приїхали в рідне місто Регіни Одесу, і там зустрічаються з численними родичами.

"В Одесі ми щодня зустрічаємося на сімейний обід або вечерю. Це так душевно, обожнюю галас, шум, цю веселу суєту і трохи незграбних родичів. Тепер моя родина стала більшою в 2, а то і в 3 рази. Це таке величезне щастя. І як же круто, будучи в будь-якій точці світу, далеко від рідних, розуміти, що вони завжди на тебе чекають. Я з цими гормонами стала супер-сентиментальною. Ох... Просто люблю велику гучну сім'ю і хочу, щоб усі були здорові! Збирайтеся частіше зі своїми близькими і нехай зустрічі будуть теплими. Хочу висловити подяку за гостинність і смачну їжу ресторану @marani_restoran. Добре, що годуючій мамі лікарі дозволили з'їсти шашлик" – написала Регіна під фото.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни. У коментарях до фото фанати молодої мами запитують її про малюка, а також розповідають про харчування після пологів. Як відомо, 5 грудня 2018 року Регіна Тодоренко народила первістка Владу Топалову.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.