Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій постала в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в стильному образі. Для фотосесії Ольга Куриленко одягла чорну сукню з білою вишивкою цікавого візерунка. Актриса сидить на кухонному гарнітурі і променисто посміхається, не дивлячись у камеру. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, на обличчі легкий макіяж, а у вухах масивні сережки.

У підписі до фотографії, Ольга Куриленко жартівливо написала: "Ура! П'ятниця! YAY! It's Friday!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях. Найбільше похвали дісталося променистій усмішці української зірки Голлівуду.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Така чарівна", "Чудова посмішка!", "Мила посмішка", "Щаслива п'ятниця, Ольга! До швидкої зустрічі в Театрах", "Фотка гарна", "Українки – скарб нації", "Ти чудово прекрасна! Приємних вихідних тобі, Ольга", "Абсолютно чудова", "Ти виглядаєш дуже щасливою. Гарних вихідних!", "Завжди змушуєте відчувати себе закоханим!", "Абсолютно красива", "Справжня щаслива дівчина!", "Начебто не офісний працівник, а так радіє п'ятниці", "Вона абсолютно неймовірна весь час!", "Очікування п'ятниці, це, напевно, в генах зашито", - пишуть в коментарях до фото Ольги Куриленко.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда приміряла незвичайний образ для модного глянцю. Відомо, що це один зі знімків фотосесії актриси для глянцевого журналу Rogue Magazine.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.