Кирило Толмацький – таке справжнє ім'я виконавця та музиканта з'явився на світ у Москві в липні 1983 року. Вирішальний вплив на долю хлопця справила діяльність батька. Олександр Тлумацький – відомий продюсер. Кирило належав до «золотої молоді» Москви. Він закінчив у столиці престижну «British International School» і продовжив вчитися в Швейцарії.

Репер Децл

Саме там Толмацький-молодший познайомився з новим для нього напрямком в музиці – репом. Цю своєрідну музику добу безперервно слухав сусід по студентській кімнаті Кирила, виявився сином президента Замбії.

КИРИЛЛА БОЛЬШЕ НЕТ....

Geplaatst door Alexander Tolmatskiy op Zaterdag 2 februari 2019

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після повернення до Москви Кирило несподівано зрозумів, що йому здорово не вистачає так обридлої в Швейцарії музики.

Музика

Толмацький-молодший зробив дреди і навчився танцювати брейк-данс.

У 1999 році особа Децла – такий творчий псевдонім був придуманий хлопцем – з'явилося на обкладинці видання «ПТЮЧ». З цього моменту навколо імені музиканта почалася справжня істерія.

Децл з'являвся на екрані телевізорів все частіше. Його слава зростала нестримно. У 2000 році вийшов його дебютний альбом «Хто? ти». Співак отримав за нього першу престижну премію «Record 2000» і був названий найкращим дебютантом року.

Перший диск розійшовся мільйонним тиражем. За ним послідував другий під назвою «Вуличний Боєць». Він теж був неймовірно вдалим і приніс Децлу чергові нагороди – «Стопудовий хіт», «Муз-ТБ» і «MTV Music Awards».

Пісня «Лист», що вийшла на цьому диску, отримала в 2001 році престижну музичну премію «Золотий Грамофон». Це був пік популярності. Але далі пішов спад. Це сталося після сварки з батьком, який весь цей час підтримував сина на хвилі успіху.

У тому ж зірковому для Децла 2000 році їм був підписаний вигідний контракт з компанією «Пепсі». Виконавець часто виступав на її рекламних акціях та концертах. Цікаво, що і згодом ім'я музиканта виявиться пов'язано з цією компанією. На інформаційних ресурсах Децл і сьогодні описується як хіп-хоп-ікона «покоління Пепсі».

Через конфлікт з батьком Кирило пішов з його звукозаписної компанії. Але самостійна діяльність не принесла слави. Музикант зробив спробу змінити творчий псевдонім Децл на Le Truk. У 2004 році музикант випустив свій новий диск, названий «Detsla.k.a. Le Truk». Найпопулярнішою і скандальною композицією стала пісня «Лігалайз».

Взимку 2008 року вийшов новий альбом Децла, на обкладинці якого ім'я виконавця було перетворено в «ДецлЪ».

У 2014 році Децл випустив два нових диска, записаних разом з музикантами з Америки, Європи та Азії. Пластинки називаються «Dancehall Mania» і «MXXXIII».

Децл перервав роботу над трилогією і випустив окремий диск «Favela Funk EP».

Репер Децл

Пісні на цьому диску представлені в змішаному жанрі: композиції наділені рисами репу, фанку і навіть самби і реггі.

Нагадаємо, помер Децл Кирило Толмацький: стали відомі причини смерті репера.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua зірка "Польоту над гніздом зукушкі" померла в страшних муках.

Також Знай.ua писав, що померла культова радянська актриса: на цих фільмах виросло не одне покоління.