В горах Карпат, в найромантичніших містах Європи, на екзотичних островах або на північному полюсі – де українські зірки відпочивали на зимових канікулах.

У свою першу подорож у новому році вирушили зірки серіалу "Школа" Анна Трінчер і Богдан Осадчук. Пара відпочивала в Буковелі.

“У нас була така міні-подорож в Нарнію. Тому що я взагалі обожнюю лижі і заїхати кудись в якісь заглубини, де немає людей і навіть лижних доріжок”, – каже Ганна.

Богдан Осадчук завдяки своїй коханій вперше відчув на собі, що таке встати на лижі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

“Це дуже прикольні емоції, коли ти вперше стаєш на лижі. Таке відчуття, коли не можеш зупинитися, то страшнувато. Коли не міг зупинитися, то просто падав”, – каже Богдан.

Також у Карпатах відпочивала велика компанія друзів Сергія Притули.

Сергій Притула
Сергій Притула

“Цікавість була в тому, що Дідом Морозом був сам Сергій. Це було сюрпризом, тому що він так вжився в цю роль, що він зайшов і діти не впізнали його”, – каже подруга Сергія, Марія Єфросиніна.

Нагадаємо, Український шоумен засвітився в російському серіалі: "краще б я знявся в порно"

Український шоумен Володимир Остапчук, який вів Євробачення-2017, розповів, що у свій час знявся в російському телесеріалі.

Він зізнався, що в 2012-му зіграв епізодичну роль у російському серіалі. Остапчук зазначив, що це єдиний роль в російському кіно.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Аліна Гросу заінтригувала новим кліпом: коли і чого чекати

Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Також Знай.ua" писав про те, що Сосєдов накинувся на Пугачову в припадку люті: Алла, це соромно, ганебно і злочинно