Музикант і учасник Національного відбору на Євробачення – 2019 KHAYAT став жертвою побиття в Київському метро. Про це стало відомо з повідомлення самого артиста в Instagram, передає Бізнес.Медіа.

В соціальній мережі KHAYAT виклав фото, де його обличчя вкрите саднами. «Хейтери, я люблю вас», - підписав фотографію артист.

НП сталася в київському метро коли артист після інтерв'ю їхав на акустичний концерт разом зі своїм другом. У вагоні метро до них підійшли кілька хлопців.

"Один з них каже: "Це ти з телека?" Я звик до того, що люди впізнають мене, я завжди простягаю руку, щоб привітатися. А тут замість того, щоб привітатися, людина б'є тебе в обличчя! Вони були схожі на тих, хто нещодавно вийшов з місць позбавлення волі", – розповів артист.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як зазначив артист KHAYAT, пасажири які були свідками нападу ніхто не заступився, незважаючи на те, що у вагоні перебували чоловіки у формі Нацгвардії.

"Коли я підійшов до працівника станції і запитав: "Де поліція?", вони мені відповіли: "у себе в кабінеті". Я кажу: "Якого хр*на вони там сидять?" В нашій країні потрібно бути готовим до того, що якщо щось буде відбуватися, то всім буде на тебе наплювати", – розповів він.

Наголошується, що співак почувається добре, набагато ж найбільше постраждав його друг. За словами артиста, його товариша копали ногами в обличчя.

KHAYAT також розповів, що не звертався в поліцію із заявою, так як не чекає якоїсь реакції від правоохоронців і не бажає брати участь у слідчих діях.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Харкові батьки побили до смерті трирічну дівчинку.

Також ми писали, що у центрі Києва зарізали чоловіка, фото 18+

У п'ятницю, 1 лютого, в Києві біля будинку за адресою Юрія Іллєнка, 7 виявлено тіло чоловіка. На ньому виявили сліди насильницької смерті.

Наголошується, що чоловік виглядає на 30-35 років. Труп лежав біля Мафів. Коли прибули поліцейські, чоловік вже був мертвий. Патрульні помітили криваві сліди і викликали оперативників. Огляд показав, що на тілі чоловіка є 5-6 поранень від ножа. Точна причина смерті буде встановлена патологоанатомами. Хто вбив чоловіка і який був мотив належить з'ясувати правоохоронцям. На місці працюють слідчо-оперативні групи Шевченківського та Головного управління поліції. Деталі встановлюють.

Як раніше повідомляв "Знай.иа", Бабуся з дідусем живцем спалили рідного онука