Відомий російський режисер Микита Міхалков у межах своєї передачі "Бєсогон" назвав учасниць Comedy Woman вівцями. Причиною тому став жарт колективу про радянського генерала Дмитра Карбишева, який загинув у німецькому концтаборі Маутхаузен.

У передачі режисер продемонстрував уривок з виступу Comedy Woman за 2013 рік, після чого прокоментував його. У фрагменті з випуску прозвучало:

-Відчуваєте? Прямо холодок по спині пробіг...

- Це мужик з реклами Mentos дихнув!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

- Ні. Це замерзлий дух генерала Карбишева. Він підійшов до тебе ззаду і пригорнув.

Міхалков обурився: "Коли ці вівці з Comedy Woman жартують ось так, вони самі розуміють, що вони кажуть? Про кого вони говорять? Вони на секунду можуть собі уявити, що це таке - на 40-градусному морозі стояти під крижаною водою зі шлангів і перетворитися в крижаній пам'ятник самому собі?".

Варто відзначити, що Карбишева режисер назвав при цьому фантастичною особистістю і закликав брати з нього приклад.

Дмитро Карбишев – радянський доктор військових наук, учений-інженер, генерал-лейтенант інженерних військ, якого взяли в полон в 1941 році після контузії. Його утримували в концентраційних таборах, одним з яких став Маутхаузен. У лютому 1945 року вчений помер внаслідок тортур крижаною водою при сильному морозі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що солістка популярної української групи KAZKA Олександра Зарицька опублікувала тривожний пост, в якому висловила всі свої емоції щодо майбутнього виступу на конкурсі "Євробачення 2019". Не так давно стала відома і композиція групи, яку вона буде виконувати, завдяки посту в соцмережах з записом пісні з одного з київських клубів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома російська модель Анастасія Квітко, яку також називають російською Кім Кардашьян, постійно викладає свіжі фотографії на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно дівчина похвалилася новеньким знімком в бордовому боді, показавши пишні стегна і величезні груди. Шанувальники зніяковіли перед зовнішнім виглядом дівчини, тому вони запідозрили Анастасію в фотошопі.

Також "Знай.uа" писав, що Волочкова придумала, як в черговий раз привернути увагу до своєї персони, і опублікувала історію про те, що стало причиною її ворожнечі з Ксенією Собчак.