В поліції Київської області повідомили про завершення розслідування обставин трагедії, яка сталася 20 жовтня 2018 року. Нагадаємо, автобус акторів "Дизель Шоу" зіткнувся з вантажівкою на трасі Київ-Чоп. Тоді жахливою смертю загинула 46-річна Марина Поплавська, а її колеги отримали травми різного ступеня тяжкості.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Як з'ясували слідчі Нацполіції, водій автобуса не впорався з керуванням. Винуватцеві ДТП загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

"Справу направлено в суд. Водій співпрацював зі слідством, свою вину повністю визнав", - зазначили в Нацполіції.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Трагічна аварія сталася 20 жовтня 2018 року, в ході якої загинула талановитий педагог з Житомирщини та учасник популярного шоу. Її колеги дуже довго не могли відійти від того, що сталося.

Примітно, що від Марини був у захваті навіть Олександр Масляков в ті часи, коли вона виступала у складі команди КВН "Дівчата з Житомира", цей образ міцно прив'язався до ефектної блондинки з формами. Її колеги кажуть, що незважаючи на славу, Поплавська зовсім не страждала від "зіркової хвороби".

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Щотижня вона відривалася від роботи і їхала в звичайну Житомирську школу, де викладала українську мову.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що один з акторів Дизель Шоу Євген Гашенко прийняв рішення кардинально змінити свій імідж, що він продемонстрував на своїй сторінці в соціальній мережі. Колись русявий Гашенко перетворився в платинового блондина. Такий колір, на думку колористів є модним трендом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російські журналісти розсекретили доходи Олександра Маслякова. Стало відомо, що він зареєстрував фірму, яка ще з 90-х років займається випуском КВН, що також стосується і товарного знака – використовувати ці три літери без відома ведучого заборонено.

Також Знай.uа" писав, що передвиборну програму кандидат у президенти України Володимир Зеленський склав за допомогою українців, просто запитавши їх думку.