У ніч на неділю, 3 лютого, після концерту в Іжевську загинув відомий репер Кирило Тлумацький (Децл). Смерть 35-річного музиканта стала потрясінням для багатьох і породила безліч питань. Про це передає Clutch.

Як відомо, після виступу на корпоративі Децлу стало погано і він впав у гримерці. Фото було зроблено відразу після того, як лікарі спробували реанімувати музиканта. На знімку тіло Кирила лежить на підлозі, поруч з ним знаходяться шприци і ліки, рука хлопця заклеєна пластиром. На жаль, зусилля медиків виявилися безуспішними.

Варто відзначити, що за попередніми даними артист загинув від зупинки серця, але точні дані надасть медична експертиза.

Цікавим залишається той факт, що в одному зі своїх інтерв'ю у 2015 році Децл заявив, що планував інсценувати власну смерть.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Колись я хотів би інсценувати свою смерть у 35 років і виїхати жити на острів. Залишилося кілька років – треба подумати над цією темою", — сказав він.

Олексій Толмацький
Децл

Раніше повідомлялося, що у Мережі з'явився останній трек, написаний репером Децлом незадовго до раптової смерті.

Пісня "Інферно" сильно віддає містичними нотками, і якщо вслухатися – то передчуттям смерті. Холодний хор і монотонно повторювані пасажі, що нехарактерно для Децла, і разом з тим – істинно Децлівська динамічність. Фанати почули в цьому якийсь провісник, знак, що Децл знав про свій відхід.

У мережі з'явилося відразу багато конспірологічних версій про смерть артиста. Прихильники одної з них стверджують, що Толмацький був неугодний владі за те, що різав правду-матку, тому його отруїли спецслужби.

"Спочатку за задумом цей трек, як і вся платівка μετεμψύχωσις (Метемпсихоз — Реінкарнація), повинен був стати частиною саундтреку до фільму. Тут він виступив у ролі композитора", – підписано викладений у мережу ролик.

Нагадаємо, 6 лютого почалася траурна церемонія прощання з репером Децлом (Кирилом Толмацьким).

Раніше Знай.uа повідомляв, за фактом смерті Децла з'явилися попередні результати експертизи.

Також Знай.uа писав, стало відомо, що відбулося в останні хвилини життя російського репера Децла.