Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість заспівала дуетом з не менш скандальним Микитою Джигурдою. Так, виконавець вирішив якомога довше затриматися у Анастасії, перемістившись до неї в особняк. Втім, артисти не довго насолоджувалися спокоєм: раптово зірвався їх контракт з Францією на 18 мільйонів рублів і тепер вони змушені подати до суду на шахрая. Джигурда з цього приводу навіть не стримався і почав дико кричати, стоячи на мармурових сходах.

"Розповіла, як ми з Микитою Джигурда @instadzhigurdaвтратили великий контракт з Францією на 18 млн рублів. Подробиці за посиланням у сторіз... А реакція Микити говорить сама за себе...🙈 Будемо відсуджувати у шахрая, раніше засудженого.", - поскаржилася Волочкова. Як виявилося, Анастасія звинуватила в зриві контракту свого екс-водія Олександра Скиртача, якого засудили до трьох років умовно ще в минулому році. Так, в ефірі програми "Пусть говорят" 29 січня Скиртач почав ображати балерину, звинувачуючи її в пристрасті до алкоголю і наданні ескорт-послуг, після чого у Анастасії і зірвався контракт у Франції.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.