Екс-наречена Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі перестала займатися їх спільною донькою Кайєю-Євдокією через бурхливий роман із актором Брайаном Хікерсоном.

Про це повідомляє Us Weekly.

"Вона знає, що зараз не найкращий час, щоб дитина була з нею. Це сумна ситуація", — розповідають знайомі актриси.

Наразі відомо, що 4-річна дівчинка живе разом з 42-річним чемпіоном у суперважкій вазі в Україні. Володимир виховує доньку за допомогою підтримки своєї матері.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Рідні та близькі Хайден незадоволені її новим романом.

"Це не здорова ситуація. На першому місці повинні бути діти! Ця колишня пара знаменитостей руйнує спільне виховання", — кажуть родичі.

Нагадаємо, колишня подруга українського боксера Володимира Кличка актриса Хайді Панеттьєрі побувала на шоу Конана і дала розгорнуте інтерв'ю про свої стосунки з колишнім чоловіком і батьком її дочки Кайі.

Хайден з Володимиром розійшлися ще в серпні 2018 року, однак за словами актриси, вони спілкуються, "все добре" і разом займаються вихованням 4-річної дочки.

Хайді зізнається, що коли справа доходить до виховання Кайі, то вони з колишнім чоловіком намагаються мудрувати і робити все по книгах. Однак не завжди так виходить.

"Ви знаєте, як батьки ми робимо все методом проб і помилок… Ми все будемо робити помилки", - зізнається Хайді.

Як повідомляв раніше Знай.ua, після розриву із Володимиром Кличком голлівудська акторка Хайден Панеттьєрі все частіше шокує фанатів скандальними витівками та заставляє хвилюватись рідних і близьких людей.

Хайден Панеттьєрі
Хайден Панеттьєрі

Останнім часом зірка зловживає алкоголем, потрапляючи у нові скандали. Крім того, Хайден і зовні змінилась до невпізнання.

Також Знай.ua писав про те, що колишня подруга українського боксера Володимира Кличка актриса Хайді Панеттьєрі побувала на шоу Конана і дала розгорнуте інтерв'ю про свої стосунки з колишнім чоловіком і батьком її дочки Кайі.