Російський репер Децл (Кирило Толмацький) пішов з життя занадто рано – йому було всього 35 років. Подейкували, що причиною смерті могла бути алкогольна та наркотична залежність. Але символ "золотої молоді" виявився зовсім не таким, як всі його уявляли.

Смерть Децла: українське серце російського музиканта

Децл
Децл

Він увірвався у хіп-хоп культуру у 2000-х. Після закінчення престижної московської British International School він навчався в Швейцарії, де і захопився репом. Після повернення в Росію вирішив розвивати музичну кар'єру, у чому Кирилу допомагав батько-продюсер.

Все змінив конфлікт із батьком, Олександр покинув дружину Ірину, а Кирило став на її бік.

Децл (Кирило Толмацький) з родиною
Децл (Кирило Толмацький) з родиною

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Дружина Кирила, Юлія Кисельова - колишня модель з Нижнього Новгорода. У 2005 році у пари з'явився син Антоній. Не так давно відбулося примирення батька і сина, після якого Кирило заявив, що сварку і конфлікт насправді вигадали пліткарі. Але чутки про родину нікуди не поділися. У цьому впевнена відома українська акторка і співачка, а також волонтер, що допомагає воїнам АТО Алла Мартинюк.

Алла Мартинюк в образі Монро, українська акторка
Алла Мартинюк в образі Монро, українська акторка

"Він був дуже інтелігентною людиною, неймовірно розумним і начитаним, з ним можна було говорити на будь-які теми. Хоча він тільки на рік старший за мене, на вигляд невисокий і худенький, складалося враження, що поруч справжній зрілий чоловік, за яким його дружина була як за кам'яною стіною. Він здавався мудрішим і старше нас років на десять. Зараз мені дуже боляче і прикро читати про Кирила всякі гидоти про те, що він помер через наркотики. Я в це не вірю ".

Децл (Кирило Толмацький) з родиною
Децл (Кирило Толмацький) з родиною

Але який же репер без пафосу і поганих звичок? У молодості Децл справді трохи встиг "нагрішити", але його пристрасть ніяк не шкодила людям. При цьому він був настільки хорошим татом, що дружині Кирила заздрили тисячі жінок:

Децл з дружиною
Децл з дружиною

"Може бути, в молодості він покурював травку, не знаю. Він захоплювався реггі, растаманською культурою. Я бачила, як він трепетно ​​доглядав за вагітною дружиною. Вони пішли на неординарне рішення: Кирило разом з акушеркою приймав пологи у Юлі. Він дуже любив її і ніколи не був помічений в якихось зв'язках з іншими жінками. Це благородний чоловік, такі рідко зустрічаються, особливо в шоу-бізнесі. Незважаючи на те що його можна назвати представником золотої молоді, у Кирила не було ні пафосу, ні понтів. Він завжди відрізнявся від представників шоу-бізнесу, був революціонером. Про це мало відомо, але Кирило дуже багатьом допомагав, в тому числі хворим діткам", - розповіла акторка.

З часом Децла почало дратувати те, що відбувається в його країні – музикант різко починає критикувати чинну російську владу, не надто добираючи слова:

Децл
Децл

"Кирило розповідав про свого дідуся, у якого українське коріння, і дуже пишався ним. Він ніколи не прогинався під систему, відкрито критикував владу. Він не гнався за грошима, писав ту музику, яка йому подобалася, а не на догоду ринку. Коли дізналася про те, що Кирила не стало, було дуже боляче. Особливо після негативних відгуків про нього. Чому ніхто не говорить, що Децл відмовлявся виступати в Криму?".

репер Децл (Кирило Толмацький)
репер Децл (Кирило Толмацький)

Ось так і виходить, що серед росіян чимало адекватних людей. Як би хто не ставився до Децла, але чи багато артистів з РФ готові підтримувати Україну відкрито? Питання риторичне.

Тих, хто в обхід війни та анексії виступає у Кремлі та на Донбасі, ви і самі добре знаєте.

Дивіться: прощання з Децлом

Дивіться: "Сльози" (Децл)

Нагадаємо, після концерту в Іжевську загинув відомий репер Кирило Тлумацький (Децл) Як повідомляв "Знай.ua", Примадонна російської естради, яка присвятила пронизливий пост раптово померлому реперу Децлу, не прийшла на його похорон. Також "Знай.ua" писав, на церемоныъ прощання з російським репером Кирилом Толмацьким (Децлом) стався неприємний інцидент.